Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Co-werken

juli 10, 2028 @ 09:30 - 16:30

Pak je laptop op en kom bij ons zitten werken. Droog en warm met een uitstekende internetverbinding, koffie en lekkere theetjes.
Voor € 5 ben je de hele dag onder de pannen en zit je niet alleen te werken. Samen los je dingen sneller op, want 2 weten meer dan 1 en het is nog gezelliger ook.

Op maandagen is onze workshopruimte eigenlijk nooit verhuurd. Daarom zetten we die dan open voor jou zodat je in plaats van thuis in je eentje ondernemersdingen te doen, bij ons je werkt kunt doen. Of je nu met je website aan de slag wilt, Social Media content gaat schrijven, je administratie doet of je vastbijt in je studie, het kan allemaal!
Geregeld is de praktijkruimte ook vrij. Zo kun je je ook even afzonderen als je rust wilt, of voor een persoonlijk gesprek met bijvoorbeeld een collega.

Even praktisch:

  • De workshopsruimte zit achter deurbel nummer 1. Kijk even mee op het bellenbord of je de knoppen goed genoeg hebt ingedrukt; ze gaan nog wel eens wat stroef. Hoor jij de bel overgaan, dan horen wij dat ook en dan kunnen we voor je open doen.
  • Parkeren kan bijna voor de deur op het grotere parkeerterrein, toegankelijk tussen de middelste paaltjes door bij De Cleaning Pro.
  • Reserveren is niet nodig.
  • Betalen van je € 5 mag contant.
  • We hebben een koelkast, handig voor je lunch.

Gegevens

Datum:
juli 10, 2028
Tijd:
09:30 - 16:30
Serie:
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?