Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Despacho ceremonie voor Dankbaarheid

januari 23 @ 19:30 - 21:30

€10,00

Despacho betekent letterlijk: “een envelop van dromen en wensen”, het rituele erfgoed van de Sjamanen uit de Andes. Tijdens de ceremonie maken we onze dankbaarheid, dromen en wensen zichtbaar op een groot vel papier. Dit doen we middels diverse natuurlijke materialen, zoals rozenblaadjes, bloemen, suiker, rijst, snoepgoed, kruiden, kristallen, veren, schelpen etc. Al deze items worden met onze beste intenties en gebeden van dankbaarheid ingeblazen en neergelegd op het vel papier. Aan het einde van de ceremonie wordt de despacho op traditionele wijze gevouwen en geofferd aan de spirit van het water (De Vliet), vanaf dat moment kan de despacho gaan transformeren van materie terug naar pure energie. De despacho is een hele krachtige vorm van healing en transformatie, ook is het een vorm van Ayni (heilige wederkerigheid, balans en harmonie). Ook wordt het door de Sjamanen uit de Andes gebruikt als een hulpmiddel om de wet van aantrekkingskracht toe te passen. De ceremonie wordt begeleid door Alisha van Meer, energiewerker en healer vanuit het Inca Sjamanisme.

Wil jij je dankbaarheid op een ceremoniële manier uiten en je dromen en wensen manifesteren? Meld je dan aan via onderstaande button. Verdere toelichting en praktische zaken over deze avond wordt na je aanmelding verzonden d.m.v. een e-mail.

Gegevens

Datum:
januari 23
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10,00

Locatie

Spiritueel Centrum Roosendaal
Westelijke Havendijk 21
Roosendaal, Noord-Brabant 4703 RA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?