Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proefles Vinyasa Yoga

oktober 30, 2023 @ 18:30 - 19:30

€8,90

Yoga mee met, ‘Yoga and meditation by Karlijn’.

Maak kennis met Karlijn, een inspirerende yoga-instructeur vanuit haar unieke relatie met ‘het lichaam’. Haar bijzondere levensreis heeft geleid tot een diep begrip van lichaam, geest en de veerkracht van de menselijke ziel.
Zij werkt vanuit het besef dat we als mens bestaan uit meerdere lagen, die net als de zeven chakra’s elk verbonden zijn en unieke emoties en ervaringen oproepen.
Karlijn weet hoe het is om vanuit het diepste dal weer op te klimmen. Deze ervaring vormt de basis van haar empathische benadering van yoga-instructie.

Normaal kost een les bij Karlijn € 15. De hele maand oktober heeft zij echter een actie lopen en is zij ook nog eens bereid bij ons een les te verzorgen.  Voor € 8.90 mag je een uur Vinyasa Yoga ervaren. Vind balans voor jouw lichaam, jouw ziel, jouw geest. Doe lekker mee, ook als je geen enkele ervaring met yoga hebt. Het is wel verstandig naderhand pas te eten.

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en staat ook wel bekend als Flow yoga. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding op het ritme van je ademhaling.  Houdingen vanuit de Zonnegroet vormen de basis afgewisseld met losse asana’s (voor wie er iets van yoga weet).
Het positieve effect op het lichaam kan op veel verschillende niveaus worden ervaren. Je zou het yoga in aerobic stijl kunnen noemen en het is verstandig je kleding daarop aan te passen. Vanwege de warmte die er binnen het spiermetabolisme ontstaat, kun je alles er zo lekker uit zweten tijdens een Vinyasa les: je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren en je huid krijgt een gezonde glans. Laagjes kleding is verstandig en een handdoek bij je hebben ook.

Karlijn geeft niet alleen yoga maar ook

  • Pilates
  • Meditatie
  • Ademwerk
  • Sound healing
  • Yoga op locatie (ook kinderen)
  • Ceremonies
  • Retraites

Wil je haar vast iets beter leren kennen, kijk dan op haar Instagram

https://www.instagram.com/reel/CxnQcyCNbV4/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Gegevens

Datum:
oktober 30, 2023
Tijd:
18:30 - 19:30
Kosten:
€8,90
Site:
https://www.instagram.com/reel/CxnQcyCNbV4/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Locatie

Spiritueel Centrum Roosendaal
Westelijke Havendijk 21
Roosendaal, Noord-Brabant 4703 RA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?