Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vision Board maken

februari 1 @ 09:30 - 12:30

€35,00

Op 2 februari is het Imbolc, het ploeg- en zaaifeest binnen Het Jaarwiel. Dat wat er zich in de natuur afspeelt, geeft aan waarvoor het ook binnen in ons het juiste moment is. In dit geval is het een uitstekende gelegenheid te kijken naar wat je zou willen neerzetten dit jaar. Wat leeft er in jou wat zich nog niet laat zien? En is wat zich wel laat zien ook jouw diepste verlangen?

Het antwoord op die vragen laten we ontstaan tijdens een ontspannen en dagdeel vullend programma Vision Board maken. Lekker knippen en plakken onder het genot van koffie, thee, en snoeperij. Voor maar € 35 doe je mee, inclusief alle materialen.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

  • Ik neem je mee in een voor iedereen toegankelijke, geleide meditatie die jouw diepste verlangen naar boven haalt.
  • Hierna ga je intuïtief uit de variatie aan tijdschriften halen wat past bij jouw thema voor 2024. Eerst hele bladzijden waarop iets staat dat je aanspreekt, dan per bladzijde dat wat je wilt gaan gebruiken.
  • Hier maak je een een mooi geheel van tot er een jou aansprekend collage ligt. Deze lijm je op een groot wit vel papier. Ben je bang dat je niet meer weet hoe het lag, dan maak je er eerst een foto van met je telefoon.
  • Als je wilt, kun je dit kunstwerk thuis verstevigen met karton of inlijsten. Voor nu is oprollen de makkelijkste manier het mee naar huis te nemen, ook als je op de fiets bent. Ik zorg voor elastiekjes.

KORTE READING

Als jouw Vision Board naar je zin is, bekijken we samen het eindresultaat. In een korte reading reik ik je aan wat mij opvalt en hoe ik dat interpreteer. Ik start hiermee zodra de eerste klaar is en streef ernaar dit in maximaal 10 minuten per persoon te doen, zodat je hopelijk niet te lang op je beurt hoeft te wachten.

Waar ik op let:

  • Welke boodschap heeft jouw onbewuste in je Vision Board verstopt? Heb je alles gebruikt wat je uitgekozen hebt of moest er wat afvallen omdat je teveel wilt? Is er ruimte voor ontwikkelingen of verrassingen in je leven? Hoe vast zit je in patronen, hoe ruimdenkend blijk je te zijn? Wat laat je achter, wat neem je mee de toekomst in? Waarop ligt de nadruk dit deel van je leven?

Het kan handig zijn deze uitleg op te nemen, zodat je die later nog eens kunt terug luisteren. Zorg daarom voor een opgeladen telefoon met de spraakrecorder binnen handbereik.

LET OP: er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar per keer.

 

 

 

Gegevens

Datum:
februari 1
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€35,00

Locatie

Spiritueel Centrum Roosendaal
Westelijke Havendijk 21
Roosendaal, Noord-Brabant 4703 RA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?