Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Ontcijfer Jezelf

september 27, 2023 @ 19:15 - 21:30

€17,00

Het leukste wat je kunt zijn is jezelf. Numerologie, inzicht uit je eigen bron.

Durf jij de uitdaging aan te gaan met ONT-cijfer Jezelf?

Je geboortedatum is de bron voor Numerologie, een wiskundige wetenschap, om inzicht in jezelf te krijgen, je aanleg, je bestemming, het waarom en hoe je met situaties en mensen omgaat.

Als je zit met vragen of vastloopt of behoefte hebt aan inzichten of gewoon nieuwsgierig bent, biedt deze introductie-workshop je tal van verschillende handreikingen en inzichten. Aan de hand van je geboortedatum en geboortenaam zijn veel dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en te ervaren.

Op deze avond geef ik, als gecertificeerd Numeroloog Circles of Life, een introductie-workshop met als thema “Het leukste wat je kunt zijn is jezelf.” Deze workshop biedt verrassende krachtige inzichten voor de beweging in jouw leven.

Tijdens de workshop krijg je zicht op de betekenis en achtergrond van getallen. Ik laat jou je eigen bestemming en rode draad uitrekenen.

Met dat inzicht krijg je ruimte om verbinding te ervaren met je ware zelf, met jouw talenten, met jouw potentie, het pad naar geluk, de te nemen hordes, kortom bewust te worden om vanuit een ander perspectief naar je eigen leven en naar het leven van anderen te kijken.We staan ook stil bij de energie van het jaar waarin je leeft en welk effect deze tijd / fase voor jou / op jou heeft. Kortom in welke circle of life je nu leeft.

Ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat jouw eigen levenslessen zijn, het leven waarvoor je geboren bent? En wat 2023/2024  voor jou in petto heeft? Doe dan mee en (her)vind je pad. Het is immers zo dat “Je pad ontstaat door erop te lopen.” Een mooi begin met ont-cijfering.

Ik kan gebruik maken van mijn intuïtieve kracht in alle facetten, van aanraking tot reflectie.

De numerologie beschouw ik in vanuit 3 verschillende stromingen, wat een breder en opener beeld kan aanreiken.

Met een onafhankelijke gedurfde innovatieve kritische out of the box bijdrage zet ik als dwarsdenker het (ont)wikkelproces van jou (en altijd van mezelf) in beweging.

Gegevens

Datum:
september 27, 2023
Tijd:
19:15 - 21:30
Kosten:
€17,00
Site:
http://www.slimenstout.nl

Locatie

Spiritueel Centrum Roosendaal
Westelijke Havendijk 21
Roosendaal, Noord-Brabant 4703 RA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?